ЗА НАС ДИАГНОСТИКА ДЕТОКСИКАЦИЯ АРТ И РЕКЛАМА АСТРОЛОГИЯ СЪБИТИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН

Астрологията е най-древната наука, възникнала е преди хиляди години, в зората на човешката цивилизация. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията и да не е основавали бита и културата си на нейните закони. Всички археологични паметници - от каменните блокове на Стоунхендж през пирамидите в Египет до храмовете на маите в Южна Америка - са ориентирани към движението на Слънцето, Луната и звездите. Историята на човечеството в много голяма степен отразява и развитието на астрологията, тъй като върхът във възхода на една цивилизация съвпада с пика в развитието на астрологията.

Астрологията изучава движението на Слънцето, Луната и небесни тела и синхронността между техните аспекти и събитията на Земята. Това е възможно вследствие на втория закон на Хермес, който гласи: “Това, което е горе е подобно на това, което е долу и това, което е долу е подобно на това, което е горе”. Всяко събитие случило се на Земята (раждане, среща, любов, раздяла, война, смърт) е отражение на микрокосмически план на процесите, протичащи в Космоса.


Хороскопите за всеки ден, публикувани във вестници и списания, представляват по-малко от 0,1% от обхвата на науката астрология. Те не могат да бъдат прецизни и точни за всеки човек, защото са ориентирани само спрямо слънчевия знак. Позициите на Луната и другите планети в личния хороскоп, който е уникален за всеки човек, няма как да бъдат отчетени. Ако желаете наистина да разберете влиянието на звездите във вашия рожден хороскоп, трябва да се обърнете към професионален астролог, който да ви го изчисли и изтълкува.

Видове хороскопи:

Рожден - показва характера и съдбата на човека. Астрологическата карта се построява според деня, часа (с точност до една минута) и мястото на раждане на индивида и е абсолютно уникална за всеки. Тя дава информация за характера, талантите, качествата, слабостите, здравето, финансите, семейството, професионалната реализация, социалното положение. Чертае основните събития в живота на човека, проблемите, с които ще се сблъска, възможностите за личностно и духовно израстване

Прогностичен - изследва влиянието на звездите върху наталната карта на човека в определен период от неговия живот, дава възможност да се направят прогнози за предстоящи събития.

Годишен – разберете какво Ви предстои през идната година.

Синастричен - позволява да се изследват отношенията между двама или повече души. Това могат да бъдат съпруг и съпруга, родител и дете, началник и подчинен, приятели, любовници и т.н. Рождените астрологични карти на партньорите се наслагват една върху друга и се изследват взаимодействията между техните Слънца, Луни и планети. Най-популярни и често използвани за анализ на отношенията са взаимодействията между Слънцата на партньорите. Но това далеч не е достатъчно, за да се направи цялостна оценка за всички възможности и усложнения, които произтичат от една връзка. Пълният синастричен анализ, изготвен от професионален астролог може да помогне да се разрешат или предотвратят много голяма част от проблемите, които възникват във взаимоотношенията между хората.

За информация и поръчки:

Тел.: 052/632162, 0889489731, 0899805416, 0877093964

E-mail: zdravno.studio@mail.bg

zdravno.studio@mail.bg